top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTor S Aamodt

Team PRO-Karting, er dette noe for meg?

Vi får stadig forespørsler fra foresatte om ikke deres sønn/datter kan kjøre hos oss og joda, det er mulig det, men... Ettersom årene har gått, så har vi lært oss at det ALLER viktigste er at føreren vil være med på dette, altså kjøre for ett team. De fleste som kjører i Cadetti eller Mini i Norge, kjører fordi det er gøy, om man blir P1 eller P25, spiller ingen rolle - og sånn bør det være for de aller fleste. Det er kanskje like kult å bokstavelig talt leke i sandkassa etter å ha kjørt ett pass, eller det er like kult å dra på gokart for å spille fotball med kompisene, gokart er liksom ikke det viktigste... Det er da vi har lært oss, at det er de foresatte (jaja, far da) som gjerne vil liiitttt mer en sønn eller datter, og ser for seg den nye Max Verstappen, Lewis Hamilton, eller kanskje rett å slett Dennis Hauger... Ingen ting feil i det, og kanskje må man være litt Pappa Verstappen gal, eller som vi ofte sier her "må være litt Gjert" (Ingebrigsten), for å lage vinnere... MEN, det er ikke vår jobb å "styre" poden inn på rett vei...


Motorsport, og spesielt Formel 1 har aldri vært så populært i Norge som nå. Det settes seerrekorder på hvert eneste Formel 1 løp. Og Dennis Hauger er kanskje nærmere Formel 1, enn noen annen tidligere Norsk fører. Dette merker vi i gokart også, med en økt interesse blant yngre førere som vil kjøre gokart, og da spesielt far ;)


Team PRO-Karting er ett av, hvis ikke Norges beste gokart team. Vi er altså ett racing team i gokart, som kjører med racing karter (som er langt fra utleiekarter). Vi har førere i alle aldre og både veldig erfarne og nybegynnere. Hos oss er alle velkommen.


Før 2021 sesongen så har vi også presentert ett såkalt «Young Driver Academy» der vi skal lære opp de alle minste førerne, som kanskje ikke har lov til å kjøre løp enda - dette har blitt satt litt på vent pga Covid, men vi kommer sterkere tilbake. Dette kan være jenter og gutter som ikke er født med ski eller fotballsko på beina, og kanskje noen som faller «utenfor det normale»…


Vi ønsker å utvikle barn og ungdom til å bli bedre i en sport der mestringsfølelse, sosialt samvær med foreldre/foresatte og ikke minst det å jobbe sammen i ett team er svært viktig. Vi er veldig stolte av den jobben vi har gjort til nå.


Men, din sønn eller datter, må virkelig ville, hvis ikke så er det bortkastet tid...


Vi snakkes125 visninger0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page