Bli partner

Hva kan vi gjøre for deg og ditt firma?

Som sagt så er vi veldig opptatt av å gi noe igjen ovenfor våre samarbeidspartnere. Vi synes ikke det å bruke ordet ”sponsor” er det riktige, men vi velger å bruke partnere, da vi mener at skal man lykkes å få ett slikt prosjekt finansiert, så må man ”gi og ta” i ett samarbeid som dette.

Profilering av deres firma og logoer er kanskje det viktigste. Men vi har også pakker der vi tilbyr en del annet også. Vi nevner for eksempel reklamebilder, reklamefilm, deltagelse på utstillinger/stands (Hva med en publikumskonkurranse der vinneren får være med en dag på gokartbanen i en ekte racing gokart..) Loddsalg etc

Vi kan for eksempel arrangere en ”kick off” som ett ”gokart løp” for ditt firma, der deres ansatte kjører utleie gokarter på bane mot hverandre, og der det er mulighet til å få prøve kjøre en eller flere av PRO Karting AS sine løps gokarter. Vi kan garantere at det er en helt annen opplevelse å kjøre en ”ekte” gokart enn en utleie gokart. Vi har også mulighet til å ha med barn fra 6 år på dette…

Vi har kontakt med dyktige make-up artister og fotografer, så vi kan, hvis ønskelig levere en ferdig ”pakke” til dere med deres ønsker til reklamefotoer.

Ønsker dere ett skreddersydd opplegg, så diskuterer vi gjerne ideer.

Hva ønsker vi, da?

Vi ønsker oss partnere som vil investere og bruke oss på en eller annen måte i sin markedsføring, slik at dere kan hjelpe oss med å drifte teamet med totalt ca 2.5 million kroner i driftsbudsjett per år. Store som små firmaer er velkommen til å være med, ingen ting er for lite og ingen ting er for stort.

Vi er hele tiden på utkikk etter samarbeidspartnere (Tekniske partnere) som kan levere drifttilbehør, kanskje vi kan gjøre en avtale på dette?