Team PRO-Karting har blitt ett av Norges beste gokart team på kort tid. Med 2 av 4 NM titler, En overlegen Norgescup tittel og totalseier i den Norske Rotax Max Challenge cupen, En rekke topp resultater i KZ2, så og si full dominans i samtlige Rotax løp iår og Girl Power pokalen på JP Racing 2-timeren andre året på rad, med KUN 3 faste førere og 2 gjestefører i 2014, så sier det seg selv at vi er «helt værst» ;)

Tidligere har vi ikke satset i de «små klassene», altså i de klassene det blir brukt små chassi. Grunnen til at vi ikke har gjort noe «seriøst» der, er at vi blant annet har følt at Raket motorene ikke har vært gode nok og at det har vært for store forskjeller, men dette har blitt annerledes med de nye Parilla Norswift motorene som kommer nå…

NÅ!! kommer vi… Vi har allerede gjort avtale med 2 meget gode førere i Junior 60. Og nå ønsker vi oss førere i Cadetti og Mini. 1 eller 2 førere i hver klasse vil få en meget spesiell avtale med oss for 2015 sesongen og kanskje framover, og vi er selvsagt ute etter dyktige førere (og fedre/mødre) som er ekstremt dedikerte, kan jobbe i team, og som selvsagt er talenter…

Så, er du føreren vi søker, ta gjerne kontakt med teamsjef, Tor Steinar Aamodt på 479 33 086 eller mail tor.steinar.aamodt@gmail.com for mer info…

PS: Martin Ellegård, Nikolai Stien og Ingvild Liseth fortsetter i teamet i 2015. Dennis Olsen ønsker også å kjøre NM i KZ2 for oss i 2015, hvis dette passer inn i hans «kjøreskjema» for 2015…