Etter en lang stund med fraværende oppdateringer, vil vi nå prøve å få oppdatert litt oftere her.

Martin Ellegård er ny i teamet for denne sesongen og ser virkelig ut til å ha funnet seg til rette i Rotax. Martin har sålangt kjørt strålende og vunnet 5 av 6 løp denne sesongen og leder både Rotax Max Challenge og Norgescupen.

I KZ2 har vi både Ingvild Liseth og Nikolai Stien. 2 sjåfører som kjørte både Rotax og KZ2 i 2013 i Team PRO-Karting, men som i 2014 satser på KZ2. Det er fremdeles mye å lære, selv om både Ingvild og Nikolai har en sesong bak seg i KZ2. Ingvild viser stadig forbedringer og har en 4. plass fra NAF-løpet i år som beste resultat, men har også en 5. plass fra Pinseløpet på Rudskogen, hvor NM går senere i år. Nikolai har etter fjorårssesongen fått enda mer rutine i kroppen og har en 2. plass fra NAF-løpet som beste resultat. Men med en 3. plass fra Pinseløpet på Rudskogen ser det ut som begge våre KZ2 sjåfører virkelig kan vite godt ifra seg under NM, som skal avgjøres senere i år.

Nå er det fullt fokus mot NM på Rudskogen i begynnelsen av August, som blir neste løp for oss. I Rotax kunne det ikke godt så mye bedre foreløpig, med ledelse både i RMC og NC. Vi gjør stadig forbedringer i KZ2 og begge våre sjåfører er med å preger topplistene her også.