Norgesmesterskapet i gokart ble avholdt på Rudskogen motorsenter 8-10 august, men allerede onsdag 6 august var vi på plass. Vi hadde flydd inn Massimo Greco fra Italia som er motormekaniker for DR sitt fabrikksteam, han kom på tirsdag og fikk blant annet en omvisning i verkstedet til Petter Nilsen, og Massimo ble imponert… Ryktet sier at Petter holder på å lage noen motordeler til Massimo :)

Vi hadde også fått med oss motorsport stjernen Dennis Olsen til å kjøre NM for oss i KZ2, og det skulle snart vise seg at Dennis var helt overlegen på treningene og i selve løpet, uten at han engang pushet… Nikolai Stien var også svært rask i KZ2, og Ingvild Liseth kjørte bedre og bedre, som hun også har gjort under treninger på Rudskogen tidligere i sommer.

I Rotax var Martin Ellegård helt sheriff, og viste hvem som er best i denne klassen iår. Vi hadde også med oss Thomas Haagensen, som også gjorde det veldig bra.

Når søndagens finaler ble kjørt så sto vi igjen med 2 Norgesmestre (det ble kåret Norgesmestere i gokart i totalt 4 klasser), Dennis Olsen ble Norgesmester i KZ2 med hele 8 sekunders margin til nestemann, og total utklassing. Dennis ble også historisk med 5 NM gull på rad. Martin Ellegård ble Norgesmester i Rotax, og dette er Martin sitt andre NM gull så langt i sin gokart karriere. Nikolai Stien ble nr 3 i KZ2, opp fra 8 plass fra 2013, og Ingvild Liseth ble nr 7, som er beste jente noen sinne i Norge i klassen KZ2. Thomas Haagensen kjørte inn til en fin 8 plass i Rotax, noe han skal være kjempefornøyd med, med tanke på at han ikke har sittet i en gokart siden ifjor…..

Vi er superfornøyd med NM, og at vi har 2 av 4 NM titler, og hele 3 pallplasseringer på 5 førere….