En av Norges mest populære bilsport jenter, Molly Pettit, skal være med Team PRO-Karting å trene gokart.

Molly satser knallhard i NTCC/DTC med sin Ford Mustang i teamet Racing Factory, som drives av ikke ukjente Ronnie Bremer.

Molly ønsker å utvikle seg enda mer som sjåfør, og vi i Team PRO-Karting er selvsagt glade for at Molly ønsker å være med oss å trene 1782381_10153054103110056_8738073447138680718_ogokart. Kanskje klarer vi å få henne til å kjøre ett gokart løp eller to også ;)

Teamsjef i Team PRO-Karting, Tor Steinar Aamodt har faktisk kjent Molly i mange år, lenge før Molly begynte sin motorsport karriere og lenge før Tor Seinar startet med gokart, så vi er absolutt ikke ukjente for hverandre, så dette blir gøy!

Molly har hatt en trøblete sesong så langt i NTCC/DTC, og vraket bilen sin for noen helger tilbake i en veldig stygg kræsj, heldigvis skadet hun seg ikke.  Molly er ved godt mot og ved siden av jobben sin som TV2 reporter i blant annet Rally VM, så jobber hun intenst med sponsorer og ikke minst er hun lidenskapelig opptatt av fysisk trening. Vi i Team PRO-Karting håper at Molly kan lære noe av våre førere som har mye gokart erfaring, og at hun får god hjelp av våre førere. Vi håper også at Molly kan være med å bidra til å løfte Team PRO-Karting enda ett hakk.

#heltværst #teamprokarting