Dennis Olsen er ikke ukjent med Team PRO-Karting, da han kjørte inn til sin mest suverene NM tittel i i KZ2 i 2014, var dette sammen med Team PRO-DennisKarting. Dette var utrolig  nok Dennis sin 5 NM tittel på rad i gokart, noe som ingen andre har gjort tidligere.

Formel Renault 2.0 kalenderen til Dennis, gjør det mulig for han at han kan kjøre gokart NM i 2015 og det sammen med Team PRO-Karting. Dette er vi selvsagt ekstremt stolte over, og målet er å forsvare NM tittelen fra 2014 og bli Norgesmestere i KZ2 i 2015 også.

Dennis har en lang karrière bak seg i gokart og er nok den føreren med mest internasjonal gokart erfaring i Norge. Fokus nå er formel bil og målet er å kjøre Formel 1. Men, som så mange andre toppførere i Motorsport, bruker Dennis gokart i sin trening og han skal være med oss på diverse treninger iløpet av 2015. For mer info om Dennis sin Formel karrière,  se: www.dennisolsen.no

Dennis er også uten tvil en av de mest kjente Norske motorsport utøverne per idag, noe som har løftet Team PRO-Karting blant potensielle samarbeidspartnere.

Vi er superstolte over å ha med oss Dennis i 2015, og vi er veldig sikre på at vi har mye å lære av han. Vi har faktisk nesten daglig kontakt, og Dennis er utrolig behjelpelig med råd og tips, og vi har uten tvil lært utrolig mye av Dennis. Vi ønsker også Dennis lykke til med Formel Renault 2.0 sesongen, og veien til sitt store mål, vi gjør iallefall det vi kan for å hjelpe han.